Trainer

De tennistrainingen worden verzorgd door: 
Marc IJzerman | Telefoon 06-45166004 | E-mail: trainerstcholten@live.nl

Voor informatie over tennislessen en aanmelden kun je terecht op de pagina's Tennisles volwassenen of Tennisles jeugd.

Hallo allemaal,

Ik ben Marc IJzerman en kom uit Bathmen. Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben sinds 2007 tennistrainer bij TC Holten. Van mijn 17e tot mijn 23e heb ik internationaal getennist, top 25 enkel op de Nederlandse ranglijst gestaan en top 5 dubbel. Ik speel nog steeds competitie in Nederland en Duitsland. Ik heb jaren Hoofdklasse gemengd gespeeld, afgelopen jaar hoofdklasse heren (we zijn kampioen geworden) en we gaan nu Eredivisie heren spelen.

Helaas moest ik stoppen met internationaal tennis omdat ik op de terugweg van 5 weken in het buitenland toernooien spelen een auto ongeluk kreeg. Ik had last van mijn rug en de dokters hebben  er bijna een jaar over gedaan om erachter te komen dat ik geen blessure aan mijn rug had maar aan mijn bekken. Dat was helaas te lang om weer internationaal te beginnen. Ik ben gelijk begonnen met lesgeven en geef al weer een aantal jaar met veel plezier les bij TC Holten. Daarbij geef ik af en toe clinics met Jacco Eltingh en Paul Haarhuis voor tennisclubs en bedrijven.

Ik ben combinatiefunctionaris voor de tennisclub en de gemeente Rijssen-Holten. Dat houdt in dat we zowel jeugd als volwassenen proberen te stimuleren om te sporten/tennissen. Dat maakt het mogelijk dat we op de basisscholen in Holten een aantal keer per jaar tennislessen verzorgen in plaats van gymlessen, clinics organiseren en vele leuke andere activiteiten. 

Ik zie jullie graag met veel plezier op de tennisbaan van TC Holten.