Truus Mulder en Herman ten Velde winnen 'In The MIX'

Op zaterdag 13 oktober 2018 speelden 22 deelnemers het jaarlijkse toernooi ‘In The MIX’. Het was een heerlijke zomerse dag. Kennelijk hebben de organisatoren John, Kaj en Frank een goede band met de weergoden want de zonnebrillen en zonnebrandolie moesten er nog bij worden gehaald.

Sportieve partijen

De 22 deelnemers speelden 7 partijen van een half uur. Het waren allemaal zeer sportieve partijen waarbij wel voor ieder punt werd geknokt. Uit de lange games bleek wel dat er door de leiding goede teams qua sterkte waren samengevoegd. Maar rond 5 uur waren alle partijen gespeeld en werden alle gewonnen games per persoon bij elkaar opgeteld. Eigenlijk was deze middag iedereen winnaar want het tennissen met een gezellige groep enthousiaste deelnemers op ons prachtige tennispark is toch geweldig. 

De winnaars

Op gewonnen punten kwamen de volgende winnaars uit de bus. Bij de dames nummer 2: Linda Schippers en winnares:  Truus Mulder. Bij de heren nummer 2: Rik Aangeenbrug en winnaar Herman Ten Velde.  Verder werd door de organisatie de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Maureen Langezaal. De prijzen bestonden dit keer uit cadeaubonnen van onze sponsoren Knus en Zo en slagerij Geert Brands. Het was een gezellig en geslaagd 'In The MIX tennistoernooi' en de deelnemers bedanken de organisatoren en Ann die ons vanachter de bar voorzag van de koffie, thee en andere heerlijke hapjes en drankjes. Op het terras werd onder genot van een hapje en een drankje deze gezellige tennismiddag nabesproken en voldaan afgesloten.

Door Anton Beuwer

Terug naar overzicht