TC Holten doet mee aan clubkas campagne

Onze jeugdactiviteiten zijn niet alleen bestemd voor onze jeugdleden, maar ook voor de leerlingen van alle basisscholen in Holten. Deze activiteiten willen wij graag bekostigen via de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de RABO bank kunnen tijdens de actie 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete sportclub. Een stem op TC Holten komt ten goede aan alle jeugd van Holten!

24 tennislessen voor leerlingen basisscholen

De TC Holten biedt aan de leerlingen van de basisscholen in Holten 24 tennislessen aan om meer in beweging te komen en kennis te maken met onze mooie Tennisclub en de tennissport.

De afgelopen jaren werd met groot enthousiasme deelgenomen aan deze activiteit en melden zich na afloop verschillende junioren maar ook hun ouders aan als lid van onze club om te gaan tennissen. Wij vinden het belangrijk dat mensen meer gaan bewegen en natuurlijk willen wij graag meer leden bij de TC Holten.

Instuifmiddagen voor de jeugd

Naast deze lessen die in samenspraak met de schoolleiding worden gegeven door onze trainer Marc IJzerman willen wij ook een vervolg voor de jeugd van Holten aanbieden.

Daarom organiseren we in het voor- en in het najaar een Instuifmiddag. In het voorjaar is dit in combinatie met het Pannenkoeken Toernooi. De 2 data zijn:

Voorjaar: zondag 31 maart
Najaar: zondag 8 september

 

Terug naar overzicht