Monique en Ronald winnen haltoernooi

Op zondag 03 februari 2019 hebben wij met leden van de TC Holten het jaarlijkse Haltoernooi in Markelo gespeeld. Binnen een week na bekendmaking van de speeldatum en de mogelijkheid tot inschrijving was het toernooi volgeboekt. Er werd zelfs een lijst met reserves aangemaakt. Dit werd door Frans en mij als zeer positief ervaren.

De wedstrijden

Er werd door de 24 deelnemers enthousiast en fanatiek getennist. Het betroffen 18 partijen welke in verschillende samenstelling werden gespeeld. Hierdoor kon iedere deelnemer 1½ uur spelen en daartussendoor gezellig bijkletsen. De dames in de kantine Ilona en Anja zorgden ervoor dat iedereen zijn hapje en drankje kreeg. Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Tijdens de partijen werd er echt om de punten gestreden. Bij de indeling van de teams was er door ons ook voor gekozen om teams samen te stellen die ook onderling graag als sterkste uit de strijd willen komen.

De uitslag

Nadat er drie uur was gespeeld, werden de gewonnen games van de deelnemers geteld. Bij de dames en de heren was het tot op het laatst spannend wie er als winnaar kon worden gehuldigd. Bij de dames bleek na hertelling dat Lotti van de Berg en Jeanet Nijland als gedeelde tweede waren geëindigd met 16 punten. De winnaar was Monique van Riet met 18 punten. Bij de heren eindigde te top van de ranglijst ook dicht bij elkaar. 2de en 3de werden Erwin Zwijnenberg en Herman Oolbekkink met respectievelijk 18 en 16 punten. Hier was de winnaar Ronald Krabbenbos met 19 punten.

De prijzen

Door de organisatie werden verder nog twee personen in het zonnetje gezet die sinds kort lid zijn van de TC Holten en voor de eerste keer verdienstelijk deelnamen aan dit toernooi. Bij de dames was dit Ragna van Ginkel en bij de heren Richard Egberts. Richard moest helaas na een uur afhaken met een lichte hamstring blessure.
De winnaars Monique en Ronald en Ragna en Richard werden beloond met een cadeaubon van de club sponsoren Feel Well by Hetty, Tastoe, Slagerij Geert Brands en Knus en Zo die door Frans aan hen werd uitgereikt.
Frans bedankte alle deelnemers voor hun sportieve inzet tijdens dit evenement en verschillende deelnemers lieten ook merken dat ze het zeer waarderen, dat dit soort activiteiten worden georganiseerd.

Frans Kuster en Anton Beuwer

Terug naar overzicht