50-Plussers in actie!

Op zaterdag, 11 augustus 2018 vond het 50+ toernooi plaats. Rond 13.45 uur hadden de 20 deelnemers zich gemeld: zin in een middagje tennissen met prima tennisweer! Sonja de Roos en Jan Mulderij hebben de meeste punten behaald en eindigden op de eerste plaats. Proficiat!

Strijd en gezelligheid

Vanaf 14 uur werden er door de 20 deelnemers 20 partijen (dubbels/mix) van een half uur gespeeld . Er werd sportief getennist maar in verschillende partijen ook fel gestreden om de punten. Men zei wel dat het ging om de gezelligheid en het meespelen, maar tussendoor kwam men ook wel even informeren hoe men er voor stond. Iedereen heeft zonder blessures (één licht geschaafde knie bij een wat al te enthousiaste deelnemer!) alle partijen uitgespeeld.

De winnaars

De totaal per persoon gewonnen games werden opgeteld en leverde de volgende winnaars op. Aan de uitslagen is wel te zien dat het in de top allemaal heel dicht bij elkaar zat en het dus spannend was.

Dames:
  1. Sonja de Roos (22);
  2. Jeannette den Engelse (21)
  3. Ineke Kempers (19)
Heren:
  1. Jan Mulderij (24)
  2. Ab Eggink (22)
  3. Gerard Wildenborg (20).

De winnaars ontvingen naast de eeuwige roem als beloning voor hun inzet een waardebon van de sponsoren Slagerij Brands en Feel Well by Hetty.

Rond 17 uur was het sportieve gedeelte ten einde en konden de deelnemers lekker uitrusten buiten op het terras en in deze derde helft werden onder het genot van een lekker hapje en een drankje de gespeelde partijen nog eens uitvoerig besproken. Het was een gezellig en geslaagd toernooi en de organisatie bedankt alle enthousiaste deelnemers en natuurlijk Marieke die als vrijwilligster van achter de bar iedereen van een hapje en een drankje voorzag!

Verslag in Holtenextra

Zie ook het verslag in Holtenextra.

Tekst: Anton Beuwer

Terug naar overzicht