Locatie

Tennisclub Holten
Valkenweg 6
7451 HN Holten
Telefoon (0548) 36 31 77
E-mail: info@tcholten.nl
IBAN: NL68 RABO 0328 5607 23

Routebeschrijving

Afslag snelweg Holten-Lochem
1e afslag Holten rotonde rechtdoor, volg de Larenseweg, ga rechtdoor in alle 3 rotondes buig vlak voor het station rechtsaf de Waagweg op. Ga rechtdoor in de rotonde, houd het spoor aan de linker hand. De Waagweg gaat over in de Drostenstraat. Volg deze en neem de eerste afslag naar links over het spoor en sla meteen na het spoor rechts af de Valkenweg in. Ongeveer 100 meter na de voetbalvelden en parkeerplaatsen ligt TC Holten aan  de linkerkant.
 
Afslag snelweg Holten-Markelo
Richting Holten en op de rotonde N350 rechtsaf richting Rijssen. Bij volgende rotonde links Holten in. Volg de Drostenstraat en ga in de scherpe bocht naar links, rechts het spoor over. Sla meteen na het spoor rechts af de Valkenweg in. Ongeveer 100 meter na de voetbalvelden en parkeerplaatsen ligt TC Holten aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Rijssen
Rijden op N350 richting Holten over het spoor en sla op de eerste rotonde rechts Holten in. Volg de Drostenstraat en ga in de scherpe bocht naar links, rechts het spoor over. Sla meteen na het spoor rechts af de Valkenweg in. Ongeveer 100 meter na de voetbalvelden en parkeerplaatsen ligt TC Holten aan de linkerkant.

Komende vanuit richting Bathmen-Deventer-Raalte
Rijden richting centrum. Neem vanaf de Deventerweg de rotonde rechts en vanaf de Raalterweg de rotonde rechtdoor. Rij onder de spoorbrug rechtdoor tot aan de rotonde (Klavier). Sla linksaf de Stationstraat in. Buig vlak voor het station rechtsaf de Waagweg op. Ga rechtdoor in de rotonde, houd het spoor aan de linker hand. De Waagweg gaat over in de Drostenstraat. Volg deze en neem de eerste afslag naar links over het spoor en sla meteen na het spoor rechts af de Valkenweg in. Ongeveer 100 meter na de voetbalvelden en parkeerplaatsen ligt TC Holten aan de linkerkant.

 

Contact